Vores elektrikere ​

NITO-TEK er et moderne el-firma som startede i 1986.​ Firmaet udfører el-installationer for erhvervsdrivende, industrivirksomheder,det offentlige og private kunder. NITO-TEK er en seriøs samarbejdspartner, som har et ​godkendt Sikkerheds og Kvalitets Styringssystem, der sikrer en funktionel og lovlig installation.​

​Vi leverer altid kvalitet

Vi sikker en høj kvalitet hos vores elektrikere ved efteruddannelse.​​

NITO-TEK har elektrikere der kan udfører alle former for el-installationer.

Skal du bruge en dygtig og autoriseret elektriker?​

​NITO-TEK er et moderne el-firma, som startede i 1986 – vi har mange års erfaring med elinstallation, og derfor kan du trygt kontakte os, både hvis du har brug for en el-montør, el-installatør eller el-service i forbindelse med reparationer.

Vores el-firma udfører elinstallation for erhvervsdrivende, industrivirksomheder, det offentlige og private kunder i bl.a. Odense, Svendborg, Faaborg, Ullerslev, Langeskov og på det øvrige Fyn. Vi har for nyligt opkøbt virksomheder i Faaborg, Ullerslev og Broby, så nu kan du få gavn af vores el-service på nærmest hele Fyn.

NITO-TEK er en seriøs samarbejdspartner, hvis du skal bruge en elektriker, som har et ​godkendt Sikkerheds og Kvalitets Styringssystem, der sikrer en funktionel og lovlig installation.​​

El-firma med døgnvagt, når du akut har brug for hjælp

​En af de største fordele ved at vælge et samarbejde med NITO-TEK er, at vi har døgnvagt på alle services. Uanset hvornår på døgnet du ringer, får du fat på en professionel elektriker eller el-installatør, som kan hjælpe dig, når problemet er akut.

Derudover udfører vores el-firma en meget bred vifte af opgaver. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for en elektriker, så læs videre her.

Vi udfører bl.a. følgende reparation af hvidevarer

 • Reparation af vaskemaskine
 • Reparation af ovn
 • Reparation af opvaskemaskine​
 • Traditionelle elinstallationer
 • Forhandler af elmotor
 • Varmepumper
 • Porttelefonanlæg
 • Fiber
 • Industri service
 • Netværk
 • Storkøkken
 • VVS

HVAD KOSTER EN ELEKTRIKER?

Prisen for en elektriker eller en el-installatør afhænger i høj grad af opgavens omfang. Vi sikrer en høj kvalitet hos vores elektrikere gennem efteruddannelse. Vores dygtige medarbejdere kan udføre alle former for elinstallationer til ganske fordelagtige priser.

Kontakt vores el-firma og hør mere

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en dygtig elektriker eller el-installatør til en billig pris. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring og hør mere på telefon ​​24 24 24 24 eller skriv til e-mail info@nito-tek.dk

fb32 Følg os på Facebook​

fagmand-avis-ikon Læs Fagmandens Avis

Om NITO-TEK A/S

Ullerslev

Svendborgvej 7

5540 Ullerslev - Find vej

Faaborg

Hågerupvej 44A

5600 Faaborg - Find vej

Odense S

Hestehaven 27

5260 Odense S - Find vej

CVR: 18055899

Åbningstider

Mandag​

​07.30 - 16.00

Tirsdag

​07.30 - 16.00

Onsdag

​07.30 - 16.00

Torsdag

​07.30 - 16.00

Fredag

​07.30 - 12.00

Lørdag og søndag

Lukket

Find os på kortet