Følgende firmaer hører under NITO-TEK​

Badeværelset skal være efter din smag

Hos NITO-TEK A/S skaber vi badeværelser efter dine behov. Vi er ekspert i at skabe flotte og funktionelle løsninger til alle størrelser af badeværelser. Gennem kyndig dialog med dig som kunde, laver vi badeværelset efter din smag, og sikrer at dit bademiljø matcher resten af din bolig.


Vi har mulighed for at tegne badeværelser i et 3D program, således at du har mulighed for at se det færdige resultat inden arbejdet påbegyndes. Derved kan du nå at ændre eller tilføje ting til dit bademiljø. Når du kan se drømmebadeværelset for dig, så sætter vi gang i processen – og du kan begynde at glæde dig til at opleve dit nye bademiljø.

Vi skaber badeværelser efter individuelle ønsker og behov

Vi har mange forskellige kunder med enormt forskellige ønsker til deres badeværelse. Smag og ønsker om stil og funktionalitet i det nye badeværelse varierer meget – og alle ønsker det individuelle badeværelse. Vi kan opfylde ethvert ønske! Med afsæt i mange års erfaring og stor faglig viden lytter vi opmærksomt til dine ønsker, og forsøger at skabe et badeværelse som afspejler disse.


Det er oftest de små detaljer, som gør en verden til forskel. Hos NITO-TEK A/S kan vi guide og vejlede dig omkring hver eneste detalje i dit badeværelse, så det kommer til at matche din stil. Med smarte og funktionelle løsninger kan vi skabe et badeværelse som kan klare hverdags tryk, men samtidig fremstå pænt og nydeligt.

Vi renoverer også badeværelser

Hvad end du jagter et splinternyt badeværelse, eller du ønsker at renovere/opdatere det gamle, så har vi alle mulighederne til dig. Vi har sans for detaljen, og ved hvordan vi med selv små ændringer, kan skabe fornyet liv og energi til dit badeværelse – uden det behøver at koste det hvide ud af øjnene.


Måske det er et nyt toilet, måske det er nye badeværelsemøbler eller måske noget helt tredje? Vi har alle de nødvendige løsninger indenfor både badeværelsemøbler og armatur, som det kræves for at skabe dit kommende drømmebadeværelse.

Alt indenfor badeværelser

Vi tilbyder totalløsninger indenfor installation af nye badeværelser, bryggerser og boligindretning generelt. Det kan være alt fra opsætning af håndvaske og toilet til fliser og afløb. Skal du udskifte dine armaturer/vandhaner (også kaldet blandingsbatteri) – så få et professionelt råd om kvaliteten hos os.


Der findes utallige valgmuligheder: Sjove, praktiske, moderne, gammeldags, designet af hippe designere – for slet ikke at tale om farverne: blank krom, matkrom, stål, messing, guld – endog juvelbesatte, samt alle regnbuens farver.

Vi dækker hele Fyn

Bor du på Fyn, og jagter du dit nye drømmebadeværelse eller skal det gamle shines op – så er du havnet det rigtige sted. Kontakt os i dag på 24 24 24 24 og få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål, står vi klar med gode råd og vejledning. Fra vores kontor på Fyn dækker vi hele Fyn. Vi står for alt fra tegninger, over murer- og tømrerarbejde til el-installation. Vi tilbyder således en totalløsning med ét samlet ansvar.

Det siger vores kunder

Gennem tiden har vi haft mange tilfredse kunder.
​Herunder kan du se et lille udvalg af de anmeldelser vi har fået gennem tiden.

"Alsidigt firma"

God service og dygtige folk.

Torben Roug

"God service"

Flinke folk.

Anette Schöne Hansen

"Super god oplevelse"

Kan 100 procent anbefales.

Bjarne Matthiesen

"Godt arbejde!"

Godt el arbejde.

Niels Clausen

facebook Følg med på Facebook

dU FINDER OS HER

Ullerslev

Svendborgvej 7

5540 Ullerslev - Find vej

Faaborg

Hågerupvej 44A

5600 Faaborg - Find vej

Odense S

Hestehaven 27

5260 Odense S - Find vej

Nyborg:

Langelandsvej 32

5800 Nyborg - Find vej

NITO-TEK A/S
Hestehaven 27
5260 Odense S

NITO-TEK A/S

Svendborgvej 7

5540 Ullerslev

NITO-TEK A/S

Hågerupvej 44A

5600 Faaborg

NITO-TEK A/S

Langelandsvej 32

5800 Nyborg

Kontakt os

facebook-app-symbol (2) linkedin-logo

aLTID I GODE HÆNDER: