​El-tjek

Vi har elektrikere der er uddannet og efteruddannet i de gældende regler inde for elinstallationer, vi udfører el-tjek og el-eftersyn i alle former for bygninger vi kører over alt i Odense og Fyn.

El-tjek og el ved køb af hus i Odense

Vil du købe et hus eller har købt et er det en stor fordel, at få en elektriker til at lave et el-tjek. Ved et el-tjek får du en rapport der beskriver de fejl og mangler, der er opdaget under el-tjekket. El-rapporten kan bruges i en forhandlingssituation. El-rapporten kan også bruges efter et køb, til at gøre sælger opmærksom på eventuelle ulovlige elinstallationer.

El-tjek og eleftersyn ved salg af hus i Odense

Du får en el-rapport, som beskriver de fejl og mangler, der er ved dine elinstallationer. Du kan bruge el-rapporten til at få rettet de fejl, der er påpeget i din personlige el-rapport. Du undgå efterfølgende sager med køber om ulovlige elinstallationer.

Tilbud af el-tjek og el eftersyn

Ved et el-tjek bliver elinstallationen gennemgået visuelt og der foretages tre til fire adskillelser af elinstallationen.

Derudover fortages en åbning af el-tavlen og en afprøvning af HPFI-relæet. Det bliver foretaget med en godkendt installationstester samt en afprøvning af jordforbindelsen.​

Ordene el-tjek og el-eftersyn

Ordene el-tjek og el-eftersyn har den samme betydning.

fb32 Følg os på Facebook​

fagmand-avis-ikon Læs Fagmandens Avis

Om NITO-TEK A/S

Ullerslev

Svendborgvej 7

5540 Ullerslev - Find vej

Faaborg

Hågerupvej 44A

5600 Faaborg - Find vej

Odense S

Hestehaven 27

5260 Odense S - Find vej

CVR: 18055899

Åbningstider

Mandag​

​07.30 - 16.00

Tirsdag

​07.30 - 16.00

Onsdag

​07.30 - 16.00

Torsdag

​07.30 - 16.00

Fredag

​07.30 - 12.00

Lørdag og søndag

Lukket

Find os på kortet