Følgende firmaer hører under NITO-TEK​

Blikarbejde af kvalitetsbevidst blikkenslager

Hos VVS Kurt Hansen løser vi alle typer blikarbejde, og tilbyder alt inden for blik- og facadearbejde. Med udgangspunkt i vores store erfaring mestrer vi blikkenslagerfaget, og er derfor et oplagt valg, når der skal udføres tag- og facadearbejde. Vi arbejder for private såvel som boligselskaber, industrien og kommuner.


Hos VVS Kurt Hansen har vi stor ekspertise med at udføre alle former for blikkenslagerarbejde i høj kvalitet for private og erhverv. Vi holder til i Nyborg, hvorfra vi også betjener kunder i blandt andet i Nyborg, Ørbæk, Frørup, Ullerslev, Langeskov, Aunslev, Bovense, Kerteminde og andre steder.

Tagrender, afdækninger og andet blikarbejde

Vi udfører alt i blikarbejde lige fra tagrender til afdækninger af blandt andet altaner, karnapper, kviste med videre. Vi laver også facader, gavle og skotrender. Dermed tjener mange af vores arbejdsopgaver ikke blot et praktisk formål. De tjener også en arkitektonisk formål.


Oprindeligt arbejdede en blikkenslager primært med blik, zink og kobber, men i dag arbejder vi også med plastik, aluminium, skifer og stål. De fleste arbejdsopgaver for en moderne blikkenslager udføres udenfor, hvorimod de fleste opgaver for en VVS-installatør udføres indenfor.


​Vi udfører vores blikopgaver i høj kvalitet, og vores fem uddannede medarbejdere er altid klar til at hjælpe med dit projekt. Det kan være alt fra tilbyggeri og nybyggeri til reparation eller renovering med videre.

Kontakt din blikkenslager for at få et tilbud

Du er meget velkommen til at få mere at vide om, hvad vi tilbyder, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for det ønskede blikarbejde.

​BLIKKENSLAGER PÅ FYN MED SPECIALE I FACADEARBEJDE

Vi har kompetencer i enhver type opgave:

  • Tag – både skifer og zink
  • Tagrender og nedløb
  • Skotrender
  • Kviste
  • Inddækninger
  • Facader

Et stykke veludført blikarbejde holder i rigtig mange år. Det er vedligeholdelsesfrit, og så kan det faktisk indgå som et smukt arkitektonisk indslag i bygningen.

Vælg altid en professionel VVS-installatør til løsning af dine blikkenslager-opgaver. Når du vælger VVS Kurt Hansen som din samarbejdspartner, så kan du forvente høj faglig viden med fokus på kvalitet i arbejdets udførelse. Hvis du ikke vælger en VVS’er med fokus på valg af materialer og arbejdets udførelse, så kan det få store omkostningsfulde konsekvenser for dig. Det sker eksempelvis ved opgaver såsom tagrender og nedløb samt inddækninger. Det sætter ekstremt store krav til valg af materialer og arbejdets udførelse. Årsagen heraf skal findes ved, at disse typer af opgaver har til formål at lede vandet væk. Hvis ikke vandet bliver ledt væk på den mest optimale måde, så kan der opstå vand- og fugtskader i din bolig, som i værste fald kan ødelægge vægge, lofte eller fundament.

Dine ønsker og behov er udgangspunktet

Med over 2000 kunder, som vi løbende servicerer, har vi cementeret os som en kvalitetsbevidst og velrenommeret virksomhed på Fyn. Successen udspringer i høj grad af vores indfaldsvinkel i det daglige arbejde, der har værdier som kvalitet, grundighed og venlighed i centrum. Det er altid dine ønsker og behov, der er vores udgangspunkt, og derfor indgår vi altid i en grundig dialog inden arbejdsprocessen.

Det siger vores kunder

Gennem tiden har vi haft mange tilfredse kunder.
​Herunder kan du se et lille udvalg af de anmeldelser vi har fået gennem tiden.

"Alsidigt firma"

God service og dygtige folk.

Torben Roug

"God service"

Flinke folk.

Anette Schöne Hansen

"Super god oplevelse"

Kan 100 procent anbefales.

Bjarne Matthiesen

"Godt arbejde!"

Godt el arbejde.

Niels Clausen

facebook Følg med på Facebook

dU FINDER OS HER

Ullerslev

Svendborgvej 7

5540 Ullerslev - Find vej

Faaborg

Hågerupvej 44A

5600 Faaborg - Find vej

Odense S

Hestehaven 27

5260 Odense S - Find vej

Nyborg:

Langelandsvej 32

5800 Nyborg - Find vej

NITO-TEK A/S
Hestehaven 27
5260 Odense S

NITO-TEK A/S

Svendborgvej 7

5540 Ullerslev

NITO-TEK A/S

Hågerupvej 44A

5600 Faaborg

NITO-TEK A/S

Langelandsvej 32

5800 Nyborg

Kontakt os

facebook-app-symbol (2) linkedin-logo

aLTID I GODE HÆNDER: